Puhtaanapito

29 tuotetta

AIR FAIR - Hajunneutralointiaine

Pitkävaikutteinen: vaikutus kestää useita päiviä.
Tehokas: neutraloi kemiallisesti hajujen aiheuttajat ja jättää raikkaan tuoksun. Monitoiminen: poistaa tupakan, oksennuksen, kehon nesteiden, elintarvikkeiden, jätteiden, ruoanlaiton, hien, eläinten, palamistuotteiden jne. hajut. Väriaineeton: ei jätä jälkiä pintoihin.

ASSIST - Matto- ja verhoilushampooaerosoli

Vaahtopuhdistusaine matoille ja verhoiluille.
Erikoisen suuttimensa ansiosta Assist on erittäin helppokäyttöinen ja käytännöllinen. Voidaan käyttää villa-, nylon-, akryyli- ja muilla synteettisillä matoilla ja verhoiluissa. Zep Assist puhdistaa syvältä, se poistaa itsepäiset liat, kertymät, pinttymät ja rasvatahrat matoista ja verhoiluista.

BIO FLUSH - Biologinen urinaalien puhdistustabletti

Puhdistaa urinaalit, poistaa epämiellyttävät hajut ja huoltaa viemärit. Sisältää bakteereja ja puhdistusaineita, jotka absorboivat orgaaniset aineet urinaaleista ja jätevesikaivoista, poistaen samalla epämiellyttävän hajun. Korvaa perinteiset kemialliset valmisteet. Ei sisällä haitallista
paradichlorbenzolia (pCDB).

BIOSCALE - Biologinen tuote, joka poistaa liukenemattoman karstan wc-pöntöistä, urinaaleista ja käymälöiden putkistoista

Kaksivaikutteinen: orgaanisten happojen, bakteereiden ja entsyymien seos liuottaa mineraaleja
(kalkkia) ja orgaanista (virtsahappoja) karstaa. Hajottaa bakteerien ja entsyymien avulla putkistojen orgaanisia aineita ja hidastaa kalkkeutumien syntymistä.

COILEX - Lämmönsiirtopintojen ja Ilmastointilaitteiden puhdistaja

Zep Coilex on lämmönsiirtopintojen, ilmastointilaitteiden ja IV-kanavien
puhdistukseen tarkoitettu aine. Se sisältää alkaalisia pinta-aktiivisia yhdisteitä, pehmitinaineita ja veden pehmittimiä, joiden avulla lika, rasva ja niihin tarttuneet epäpuhtaudet saadaan irrotettua helpolla.

FRESH CLEAN - Hajua poistava puhdistusaine

Toimii kaikilla vedenkovuusalueilla. Voimakas tiiviste, sekoittuu helpostui veteen. Voidan laimentaa pehmeään tai kovaan veteen. Fresh Cleania käytetään puhdistamiseen – joko laimentamattomana tai laimennettuna 2% vesiliuokseksi. Fresh Clean raikastaa kohteet pitkäksi aikaa!

INOVMATIC - EU-ympäristömerkittyjä konetiskitabletteja

Poistaa ruostumattomasta teräksestä, lasista ja muovista ym. valmistetuista ruokailuvälineistä,
lautasista, kulhoista, laseista, kupeista, mukeista, pannuista jne. orgaanista likaa, teeiiniä ja kofeiinia. EU-ympäristömerkki: noudattaa erittäin tiukkoja ympäristömerkin vaatimuksia ja asetuksia.

INOVNET - Ympäristöystävällinen yleispuhdistusaine

Vaahtoava yleispuhdistusaine joka täyttää Euroopan ympäristömerkin (EU Ecolabel) vaatimukset. Erittäin taloudellista käytössä.

INOVSOL - Ympäristöystävällinen yleispuhdistusaine lattioille

Matalavaahtoinen lattianpesuaine, joka täyttää Euroopan ympäristömerkin (EU Ecolabel) vaatimukset. Erittäin taloudellista käytössä.

INOX CLEANER - Ruostumattoman teräksen, alumiinin ja kromin puhdistukseen

Helppokäyttöinen: ruiskuta ja pyyhi puhtaalla, kuivalla kankaalla. Ei sisällä sotkuisia hankausaineita,vahoja eikä silikonia.Kolme toimintoa samassa: puhdistaa, kiillottaa ja suojaa yhdellä käsittelyllä.

KDS NR 11 - Yleispuhdistusaine

Universal cleaner on turvallinen ja monikäyttöinen puhdistusaine. Puhdistaa kaikki vedenkestävät materiaalit turvallisesti ja niitä vahingoittamatta. Syväpuhdistaa laatat, maalatut ja metallipinnat. Universal Cleaner soveltuu seinien, lattioiden, työtasojen ja huonekalujen puhdistamiseen – kouluissa, kirkoissa, sairaaloissa, vanhainkodeissa, toimistotiloissa ym.
Sekoitetaan lämpimään veteen. Toimii jopa 0,45 % liuoksena.

KDS NR 9 - Astianpesuaine

Sisältää pitkäkestoista vaahtoa, joka ei jätä rasvajälkiä tai kalvoa lasille eikä altaaseen. Väkevöity tuote liukenee välittömästi, joten vaahto toimii nopeasti ja tehokkaasti. Vettä pehmentävän koostumuksen ansiosta aine imeytyy täysin pehmennysprosessin aikana. Riittoisa – 15 ml ainetta 4 litraan vettä. Miellyttävä sitruunan tuoksu poistaa ruoanjätteiden hajut.

LIQUISEC PLUS - Raikastava nesteiden imeytysaine

Hajua poistava imeytysaine nesteille. Zep Liquisec Plus on äärimmäisen tehokas aine, joka voi imeä 100 - 120 kertaisesti tilavuutensa nestetyypistä riippuen. Rakeet imeytyvät nopeasti vesipohjaisiin nesteisiin (juomat, mehut, ruuat jne.) sekä ruumiin eritteisiin kuten veri, sylki, virtsa, oksennus jne. Helppokäyttöisessä Zep Liquisec Plus:ssa olevat absorboivat aineet muodostavat geelin, joka voidaan poistaa helposti jälkiä jättämättä.

MD ALU - Nestemäinen klooria sisältävä astianpesuaine

Turvallisempi käyttää alumiinille kuin tavanomaiset pesuaineet. Vähentää likakerroksien syntymistä ja kerääntymistä tiskikoneisiin. Sisältää aktiiviklooria, poistaa pinttyneitä tahroja (kofeiini, tanniini, väriaineet). Voidaan käyttää kaikenlaisissa astianpesukoneissa ja annostelijoissa. Yli 90%:sti biohajoavaa. Ehkäisee huuhtelun jälkeistä pilkunmuodostumista. Taloudellista – tuote on voimakas tiiviste.

MORBIDEL - Tekstiilien huuhtelu- ja viimeistelyaine

On huuhteluaine, joka suojaa, pehmentää ja tekee tekstiileistä miellyttävän tuoksuisia. Aine on ystävällistä käsille. Aine estää silitettäessä valkopyykkiin syntyvien keltaisten pilkkujen syntymisen. MORBIDELilla on antistaattinen vaikutus kaikkiin tekstiileihin.

NANO - Puhdistusaine pintoja suojaavalla nanokalvolla

On tehokas puhdistusaine lasi-, muovi-, kromattuille-, keraamisille tai maalattuille pinnoille. Sisältää nanohiukkasia, jotka jättävät pinnoille näkymättömän, likaa hylkivä ja suojaavan kerroksen.

Natura Cuisine - Biopuhdistusaine lattioiden puhdistamiseen

Zep Natura Cuisinen ainutlaatuinen bakteerikanta jatkaa toimintaansa siivousten välissäkin siten, että orgaanisen lian kertyminen lattiapinnoille
vähenee ratkaisevasti ja seuraava puhdistus helpottuu merkittävästi.

NETOCUIR - Nahanhoitoaine

Tehokas: puhdistaa ja hoitaa kaikki nahkapinnat.
Helppokäyttöinen käyttövalmis tuote. Sisältää lanoliinia: hoitaa nahkaa sekä palauttaa sen pehmeyden ja luonnollisen kiillon. Tuotteella on miellyttävä tuoksu, käsitellyt pinnat tulevat uuden nahkan tuoksuisiksi. Monikäyttöinen, tuotetta voidaan käyttää nahalle, vinyylille ja kumille.

OVEN FOAM - Vaahtopesuaine kiinnipalaneelle rasvalle ym.

Kaikkialle missä ongelma on kiinnipalanut rasva tai lika: uunit, grillit, paistopellit jne. Vaahdon johdosta tuote on taloudellista käytössä, aikaa säästyy. Erittäin helppokäyttöistä. Nopeatoimista jopa palaneeseen rasvaan ja nokeen.

PASTILAV - Desinfioiva pyykinpesutabletti

Kaikentyyppisten tekstiilien pesuun soveltuva tiivistetty pesuainetabletti. Tensidiyhdistelmä tunkeutuu nopeasti likaan ja poistaa sen. Entsyymit poistavat pinttyneimmänkin lian. Pastilavin aktiivinen happi, optiset kirkasteet ja miellyttävä tuoksu raikastavat, poistavat hajut ja puhdistavat pyykin. Voidaan käyttää myös elintarviketeollisuudessa. Ympäristöystävällistä: Tensidit ovat yli 90% biohajoavia.

PASTOMATIC - Kolmikerroksinen astianpesutabletti

Uusi, erittäin tehokas aktiiviseen happeen perustuva koostumus: erinomainen puhdistus- ja
tahranpoistoteho. Yksittäispakattu 20:n gramman tabletti; säilyy käyttökelpoisena pitkään. Helppokäyttöinen: tabletti laitetaan pesukoneen pesuainelokeroon. Voidaan käyttää elintarviketeollisuudessa. Pinta-aktiiviset aineet ovat yli 90%:sti biohajoavia. Pastomatic poistaa öljyn, rasvan, kahvi- ja muut elintarviketahrat lasisista, muovisista, ruostumattomasta teräksestä ym. tehdyistä ruokailuvälineistä, lautasista, kulhoista, kupeista, kattiloista
jne.

Soja Response - Ammattikäyttöön tarkoitettu nestemäinen soijapohjainen rasvanpoistaja

Soja Response pohjautuu soijajohdannaiseen, uusiutuvaan luonnonvaraan. Se ei sisällä öljyä tai D-limoneeniä. Soja Response on vesiohenteinen, turvallinen liuotin ja rasvanpoistoaine.

STOVE AND OVEN CLEANER - Voimakas, nopeatoiminen spray liesille ja uuneille

Suositellaan keittiöille, ravintoloille, kahviloille, ruokailutiloille ja grilleille liesien ja uunien yms. puhdistamiseen.Tunkeutuu rasvan ja kiinnipalaneen noen läpi ja puhdistaa ne helposti. USDA hyväksyntä.

SUPER KLEAN - Ympäristöystävällinen ja tehokas yleispuhdistus- ja rasvanpoistoaine

Nestemäinen yleispuhdistus- ja rasvanpoistoaine, jota voidaan käyttää myös elintarviketeollisuudessa. Täyttää Euroopan ympäristömerkin (EU Ecolabel) vaatimukset.

SUPER MIST XL & DISPENSER

Voidaan kiinnittää mille tahansa seinälle. Suojaa ympäristöä epämiellyttäviltä hajuilta. Mittaa täsmällisen annoksen täsmälliseen aikaan SUPER MIST –tuoksua. Pakkaus sisältää kaksi long-life alkaliparistoa ja asennusruuvit. Taloudellista: automaattinen annostus eliminoi liika-annostuksen ja väärinkäytön. Valikoimissa eri tuoksuvaihtoehtoja.

ZEPALCO RTU - Alkoholipohjainen hygieninen puhdistusaine

Zepalco RTU:ta käytetään poistamaan bakteerit, sienet, homeet ja virukset pieniltä
(n. ½ m2) alueilta, jotka saattavat joutua kosketuksiin ruoantuotannon välineiden,
ruoan tai juoman kanssa, kuten esim. veitset ja leikkuulaudat. Lisäksi ZEPALCO RTU:lla voidaan puhdistaa wc-istuimet, ovenkahvat, erilaiset hanat,
pihdit, pinsetit jne.

ZEPOMATIC - Klooria sisältävä astianpesujauhe tiskikoneisiin

Voimakas yhdistelmä polyfosfaatteja, emäksiä ja tensidejä. Poistaa ja puhdistaa kiinnitarttuneen ruoan, rasvan, öljyn ja muut ruoantähteet posliinista, muoviastioista, laseista, aterimista, kattiloista ja pannuista jne.

ZEPYNAMIC A - Sairaalalaatuinen puhdistus-, desinfiointi- ja hajunpoistoaine

Miellyttäväntuoksuinen sairaalatason hajunpoisto- ja desinfiointiaine. Tappaa mm.tuberkuloosi-bakteerit, HIV, Herpes Simplex -tyypit 1 ja 2 sekä muita viruksia. Tuotteen etu on siinä, että se soveltuu niin koville kuin pehmeille pinnoille. Tuote ei 'kastele' kohdetta, joten se soveltuu myös: auton penkkien, sängyn patjojen, erilaisten verhoilujen, kenkien, urheiluvälineiden, luistinten, ilmastointilaitteiden suodattimien yms. desinfiointiin ja hajun poistoon.

ZLS 3 CHLOR - Aktiiviklooripohjainen desinfiointi- ja valkaisuaine

Aktiiviklooripohjainen (12 - 14%) nestemäinen pesuaine Zep Laundry Solution -ohjelmaan. Lisääminen pesun aikana parantaa valkaisevaa vaikutusta. Aktiivikloori takaa desinfioinnin ja se poistaa epämiellyttäviä hajuja.