Metallinkäsittely

6 tuotetta

METALUBE SYNTH / LUBEZE 28 - Synteettinen metallintyöstö- ja jäähdytysneste

Ensiluokkainen synteettinen vesipohjainen metallintyöstö- ja jäähdytysneste kevyisiin ja keskiraskaisiin työstö- ja hiontatöihin. Erinomaiset jäähdytysominaisuudet ilman perinteisten öljyjen ja vesiliukoisten tuotteiden ongelmia. Erinomainen huuhtelukyky: huuhtoo metallilastut ja purseet nopeammin ja helpommin kuin muut leikkuunesteet. Tekee leikkaamisen ja hiomisen nopeammaksi ja helpommaksi. Erinomainen jäähdytys kaikissa toimissoissa. Täydellinen tuote pintahiontaan. Kaikille rautametalleille.

PRO COLLE FILET BLEU - Avattavissa oleva keskivahva lukite

Anaerobinen lukite kaikille metallisille kierreliitoksille. Estää tärinästä aiheutuvan komponenttien löystymisen. Suojaa korroosiolta ja takaa tiiviyden. Lukitsee kohteen varmasti ilman momenttiin kiristämistä.

PRO COLLE FILET ROUGE - Avattava kierrelukite – vahva lujuus

Anaerobinen VAHVA lukite kaikille metallisille kierreliitoksille. Estää tärinästä aiheutuvan komponenttien löystymisen. Suojaa korroosiolta ja takaa tiiviyden. Lukitsee kohteen varmasti ilman momenttiin kiristämistä. Irrotettavissa normaaleilla työkaluilla. Toimii kaikilla metalleilla.

PROCOLLE ÉTANCHE - Putkikierretiiviste

Hapettomassa tilassa polymerisoituva tiiviste, toimii kaikissa metallisissa kierreliitoksissa.
Voidaan käyttää kaikissa hydrauliikka-, pneumatiikka-, kaasu- ja ajoneuvojen neste- ja
kaasulinjojen liitoksissa. Soveltuu kaasuille ja nestekaasulle. Välitön tiivistys jopa 30 bar:iin asti. Se estää liitoksen avautumisen paineen yms. vaikutuksesta.

RUST ERASER - Hapoton ruosteenpoistoaine

Zep Rust Eraser poistaa ruosteen metalliosista ilman mekaanista harjausta. Tuotteen tehokkuutta voi verrata happopohjaisiin aineisiin, mutta ilman niiden haittoja. Neutraali tuote ei vahingoita metallisia pintoja.

SOUD CLEAN - Hitsausroiskesuoja

Tehokas: suojaa metalleja roiskeilta kaarihitsauksessa. Suojaa hitsausputkien ja –suuttimien sisempiä ja ulompia osia sekä
työstökappaleita. Taloudellinen: säästää työaikaa, roiskeita ei tarvitse hioa pois. Vaikutus säilyy ponneaineen haihduttua. Ei sisällä kloorattuja- tai hiilivetyliuottimia eikä silikonia.