Erikoisaineet

37 tuotetta

7-11 RADIANT - Tehokas puhdistus- ja kiillotusaine

Puhdistaa, kiillottaa, suojaa sekä palauttaa alkuperäisen värin ja kiillon yhdellä kertaa. Poistaa ruoantähteitä, mustepilkkuja, ruostetta, kalkkia sekä rasva- ja happokertymiä laatoista.
Nopea ja helppokäyttöinen; säästää aikaa ja työtä.

AERO TAC II - Supervahva liima huokoisille pinnoille

Nopea, vahva aerosoliliima erityisesti huokoisille pinnoille. Soveltuu erinomaisesti myös
tasaisille pinnoille. Erikoissuuttimen ansiosta liima on helppo levittää. Tarttuminen on lähes välitöntä nopeasti haihtuvien liuottimien johdosta.
Laaja lämpötila-alue: toimii välillä -40°C - +54°C. Käyttölämpötila-alue: -20°C - +49°C. Soveltuu moniin eri tarkoituksiin: ihanteellinen huokoisille kohteille kuten paperi-, puu-, vaahto-, kangas-, kipsi-, tiili- ja sementtipinnoille. Tarttuu myös muovi-, polyeteeni(PE)- ja maalattuihin pintoihin. Tuote ei vahingoita polystyreeniä.

AERORUST - Kiiltävä ruosteensuojamaali

“2 in 1”: Aerorust tekee pitkäaikaisen suojan korroosiota vastaan ja on hyvin peittävä
pintamaali. Suihkuta suoraan mihin tahansa ruosteiseen kappaleeseen. Käytetään ilman pohjamaalausta. Tunkeutu ruosteen läpi nopeasti ja kiinnittyy vahvasti pintaan.

CEMEX - Erittäin tehokas aine sementin ja ruosteen poistoon kovilta pinnoilta

Tuote tunkeutuu syvälle ja liuottaa sementin nopeasti. Puhdista betoninsekoittimet, betonimyllyt yms.

COILEX - Lämmönsiirtopintojen ja Ilmastointilaitteiden puhdistaja

Zep Coilex on lämmönsiirtopintojen, ilmastointilaitteiden ja IV-kanavien
puhdistukseen tarkoitettu aine. Se sisältää alkaalisia pinta-aktiivisia
yhdisteitä, pehmitinaineita ja veden pehmittimiä, joiden avulla lika, rasva
ja niihin tarttuneet epäpuhtaudet saadaan irrotettua helpolla.

DETECGAZ - Vuodonilmaisin

Kaasu- ja ilmavuodot voidaan havaita nopeasti ja helposti. Nopeavaikutteinen, tulos nähdään välittömästi. Täysin palamaton. Peittää pinnat täysin. Ei jätä jäämiä tai tahroja. Ei syövytä maaleja. Voidaan käyttää myös ylösalaisin. Neutraali kaikille metalleille. Voidaan käyttää myös kosteisiin pintoihin.

Erase - Töherryksenpoistoaine

Huipputehokas, käyttäjäystävällinen, uuden sukupolven metyleenikloridivapaa töherryksenpoistaja.

FIVE STAR - Messingin ja metallin kiillotusaine

Erittäin helppokäyttöinen. Puhdistaa ja kiillottaa yhdellä käyttövaiheella lähes kaikki metallit
muunmuassa: messinki, kromi, ruostumaton teräs, kupari, hopea, kulta, alumiini, magnesium,
alumiiniseokset, nikkeli, sinkki, tina ja pronssi.

FLASHMARK fluoresoiva maali

Saatavilla punaisena, sinisenä, keltaisena ja oranssina. Käytetään tilapäisiin merkintöihin rakennustyömailla, teillä, metsissä, rakenteissa, urheilutapahtumissa, näyttelyissä, markkinoilla jne… Voidaan käyttää bitumi-, betoni-, kivi-, puu-, metall- ym. pintoihin.

FOAMING COIL CLEANER - Ilmastointi ja jäähdytyslaitteiden nopeaan puhdistukseen

Kätevä aerosoli, joka pitää jäähdytyskennot ja lauhduttimet puhtaina ja varmistaa niiden tehokkaan
toiminnan.

FOCUS - Erittäin kestävä, kiiltävä, monipuolinen lattiavaha

Eriittäin kestävä, metalloitu akryyli-copolymeerivaha. Säilyttää kiillon ja kestää hyvin kulumista ja mustia kengänjälkiä.

FONGLACE - Poistaa turvallisesti lumen ja jään

Sulattaa jään nopeasti. Sisältää sulamista nopeuttavia aineosia. Hiutalekoostumuksen ansiosta helppo levittää. Tuottaa lämpöä sulattaen lumen ja jään. Hiutaleiden liuettua aine kestää –55 °C. Sisältää peittoalueindikaattorin: joutuessaan kosketuksiin lumen tai jään kanssa, aine
muuttuu vihreäksi, käsitellyt alueet erottuvat selvästi.

IMAGE - UHS-konekiillotukseen suunniteltu lattiavaha

On ”Wet Look”-tyyppinen, säännölliseen UHS-konekiillotukseen suunniteltu lattiavaha. Se on erittäin kovaa kulutusta kestävä metalloitu
akryyli-copolymeerivaha. Zep Image muodostaa vahvasti kiiltävän ja kauniin vahapinnan.

IRONCLAD - Heti käyttövalmis suoja-aine

On heti käyttövalmis suoja-aine, joka kuivuessaan muodostaa ohuen, läpinäkyvän ja vahamaisen kalvon.
Antaa pitkäaikaisen suojan niin sisä- kuin ulkotiloissa korroosiolta, lialta tai ympäristövaikutuksilta. Suojakalvo kestää lämpöä, sadetta, lunta, suolavettä ja monia teollisuudessa käytettäviä syövyttäviä aineita. Yksi suojakerros suojaa ulkona pintoja enintään kuusi kuukautta ja sisätiloissa vuoden. 5 - 7 mm kalvo suojaa ulkona jopa kaksi vuotta ja sisätiloissa kymmeniä vuosia.
Suojakalvo ei halkeile, kuoriudu tai irtoa itsestään äärimmissäkään olosuhteissa. Aineen
käyttölämpötila-alue on -46°C...+288°C.

KAMOVE ALU - Alumiininharmaa kylmäsinkitysaerosoli

Ammattikäyttöön tarkoitettu alumiinia ja sinkkiä sisältävä kylmäsinkityspinnoite. Helppokäyttöinen aerosolipakkaus. Kestää lämpötilapiikkejä +350°C asti, jatkuva lämpötilankesto +250°C. Sinkki- ja alumiinipinnoite takkaa raudalle ja teräkselle pitkäaikaisen suojan. Erinomainen sähkönjohtokyky.
Kovettumisen jälkeen pinnoite kestää vettä,
suolaa ja ankaria ilmasto-olosuhteita.

KAMOVE ZINC - Kylmäsinkitysaerosoli

Sinkityspinnoite ratkaisee sinkitysongelmat paikan päällä. Helppokäyttöinen aerosolipakkaus. KAMOVE ZINC antaa raudalle ja teräkselle pitkäaikaisen suojan korroosiota vastaan. Nopeavaikutteinen spray poistaa myös naarmuja. Pysäyttää korroosion välittömästi. Erinomainen sähkönjohtavuus. Kovettumisen jälkeen pinnoite kestää vettä, suolaa, bensiiniä ja ankaria ilmasto-olosuhteita. Lämpötilankesto jopa +350°C.

KEMOX - Tehokas puhdistusaine sementtijätteiden, laastiroiskeiden ja ruosteen poistoon rakennuksilla

Zep Kemox on turvallinen ja tehokas puhdistusaine laastijätteiden, rappausroiskeiden ja ruosteen
poistoon rakennuksilla. Aine soveltuu myös kalkin ja kattilakiven poistoon. Zep Kemox ei sisällä hengitysteitä ärsyttäviä tai myrkyllisiä kaasuja.

LICOGLASS - Nopeasti vaikuttava jäänsulatusaine

Licoglass sulattaa jäätä 150 kertaa tilavuutensa verran. Toimii jopa 30 kertaa nopeammin kuin perinteiset tuotteet. Harmitonta lattia-pinnoitteille ja –vahoille. Voidaan käyttää myös ennaltaehkäisevänä tuotteena. Kohteissa, joissa tuotetta käytetään - jään muodostuminen hidastuu jäätymispisteen pienentyessä. Erittäin hygroskooppinen.

MARKOPEINT - Merkintämaali

Linjojen, nuolien, rajojen, katukiveyksien ym. merkitsemiseen. Yleiset tiemerkinnät. Nopeakäyttöinen; erinomainen ja pitkäkestoinen lopputulos. Värin vaihtaminen on helppoa jopa kesken työn. Ei vaadi sekoittamista. Erittäin vahvapigmenttinen maali. Kestää hyvin ultraviolettisäteilyä, huonoa säätä ja liikennettä.
Soveltuu sisä- ja ulkokäyttöön. Tölkkiä käytetään ylösalaisin. Kuivuu nopeasti. Tarttuu bitumi- ja betonipintoihin.

MARKOTRACE

Tämä vaunu on suunniteltu käytettäväksi Zep Markopeint –maalin kanssa. Voit nopeasti, siististi ja tarkasti maalata pysyviä merkintäviivoja urheilukentille, pysäköintialueille, varastojen ja työpajojen lattioihin, teihin, ratoihin jne.

MICROMIST - Ilmanraikastin - hajunsyöjä

Erittäin tehokas ilmanraikastaja joka eliminoi epämiellyttävät hajut. Tuote kapseloi hajua aiheuttavat molekyylit ja näin ollen poistaa
epämiellyttävät hajut tehokkaasti.

NATURA GEL - Biologinen viemäreiden ja putkistojen käsittelygeeli

Ei-patogeenisia eläviä bakteereita sisältävä geeli.
Estää tehokkaasti rasvan, öljyn, selluloosan, valkuaisen ja tärkkelyksen kertymisen
lattiakaivoihin, putkistoihin ja hajulukkoihin.
Sisältää bakteereita, jotka hävittävät munanvalkuaisen, tärkkelyksen, selluloosan, rasvan ja öljyn. Hävittää rikkivedyn, joka aiheuttaa pahan “mädän kananmunan” hajun. Ei sisällä kemikaaleja, jotka vahingoittaisivat valurautaa, pvc:tä tai muita materiaaleja.

OLEOFLOR - Öljyä ja vettä hylkivä käsittely huokoisille pinnoille

Öljyä hylkivä käsittely: estää öljyn, rasvan ja lian tunkeutumisen huokoisiin pintoihin. Vettä hylkivä käsittely: estää veden imeytymisen huokoisiin pintoihin estäen jäätymisen ja kosteuden
aiheuttamat kielteiset vaikutukset (halkeamat, eroosio). Tarttumisenestokäsittely: suojaa kävelykatujen, kulkuväylien, autokorjaamoiden jne. huokoiset kulkupinnat. Kestää syövyttäviä kemikaaleja: suojaa happosateelta ja ilmansaasteiden aiheuttamalta likaantumiselta.

POWER HOUSE - Monikäyttöinen puhdistus- ja vahanpoistoaerosoli

On monikäyttöinen puhdistus- ja vahanpoistoaerosoli
ammattikäyttöön. Power House on helppokäyttöinen, sumuta ja pyyhi pois. Se poistaa tehokkaasti vahan ja vaikeat tahrat eikä vaadi huuhtelua.

PROTECTAG - Suoja töherryksiä vastaan

Suojaa pintoja tussilla, spraymaalilla tai telalla ja siveltimellä tehdyiltä graffiteilta. Zep Protectag on erityisen hyödyllinen julkishallinnon kohteissa kuten: urheilukeskuksissa, kouluissa, kirkoissa, silloilla ja moottoriteillä, kiinteistönhoidossa, pysäköintialueilla, juna- ja linja-autoasemilla, lentokentillä jne.

SHIELD - Monipuolinen, vähän huoltoa vaativa lattiavaha

Helppokäyttöinen: tasoittuu ilman raitoja tai mopinjälkiä. Kuivuu 30 minuutissa. Shieldillä voidaan myös suorittaa paikkavahauksia pienillä alueilla. Helppo poistaa: voidaan helposti poistaa ZEP TIME SAVERilla tai muilla ZEPin vahanpoistajilla. Useita käyttökohteita: soveltuu useimmille lattiamateriaaleille kuten kumi-, asfalttilaatta-, vinyyli-, korkki-, komposiitti- ja pinnoitetuille betonilattioille.

SNONEIGE - Poistaa turvallisesti lumen ja jään

Poistaa tehokkaasti lumen ja jään. Erityiset korroosionestoaineet suojaavat metallia syöpymiseltä. Käsitellyt alueet on helppo erottaa aineen vaaleanpunaisen värin ansiosta. Turvallinen iholle ja kasveille. Sisältää korroosiota estävän katalysaattorin.

STRIP OFF - Maalin- ja lakanpoistoaine

Huipputehokas, käyttäjäystävällinen, uuden sukupolven metyylikloridivapaa töherryksenpoistaja.
Poistaa normaalin maalin ja graffitit melkein kaikilta pinnoilta (testaa tuotteen toiminta pienellä alueella ennen käyttöä). Poistaa maalikerroksia kerralla, vaikka ne olisivat hyvin vanhoja. Hitaasti haihtuva liuotin soveltuu hyvin myös sisätiloissa käytettäväksi. Tuote on erittäin käyttöturvallinen, höyryt eivät ole normaalikäytössä
vaarallisia.

STRIPGEL - Tiivisteenpoistoaine

Poistaa tiivisteet lähes kaikilta pinnoilta. Poistaa useita liimakerroksia kerralla, vaikka ne olisivat hyvin vanhojakin. Tunkeutuu hyvin tiivisteen läpi. Helppokäyttöinen, levitetään harjalla, pensselillä tai sudilla. Huuhtoutuu pois helposti vedellä. Ei vahingoita kevytmetalleita.

SWIPES GRAFFEX LV - Tehokkaita esikostutettuja grafitinpuhdistuspyyhkeitä

Vahva, tuplakuvioitu, käyttövalmis graffittien, maalien ja mustejälkien poistamiseen kehitetty pyyhe. Erittäin tehokas kaikilla sileillä ei-huokoisilla pinnoilla: maalaamattomat metallit, lasi, laatat, veneet,autot jne. Voimakkaita hankaavia pyyhkeitä. Erittäin hyvä kestävyys, tuplakuviointi pinttyneitä kohteita varten. Liuotin kehitetty erityisesti pahojen graffittien poistoon. Kestävä kompakti pakkaus, helppo säilyttää. Helppo hävittää. Liina laitetaan käytön jälkeen sekajätteeseen.

SWIPES HANDY HD - Heavy Duty käsienpuhdistusliina

Uusi käsienpuhdistuskonsepti: liinat yhdistävät imukykyisyyden ja hankaavat ominaisuudet tehokkaaseen pudistusaineeseen. Poistaa rasvaa, öljyä, musteita, väriaineita, maaleja ja liimoja sekä pinttynyttä likaa. Kätevä pakkaus, valmis käytettäväksi suoraan, ei tarvita vettä, saippuaa, pesupaikkaa tai pyyhettä. Pyyhkeet imevät ja vangitsevat lian. Puhdistaa ihon rasvattomaksi ja pehmeäksi.

TIME SAVER - Matalavaahtoinen syvälle tunkeutuva vahanpoistoaine

Poistaa nopeasti useammankin vahakerroksen eikä tuoksu epämielyttävälle lliuottimelle tai ammoniakille.

VENTURE - Huuhteluvapaa desinfioiva puhdistusaineaerosoli

VENTURE on tehokas puhdistus- ja (kvattipohjainen) desinfiointiaineaerosoli. Se sopii erinomaisesti kaikille vettäsietäville pinnoille, joissa tarvitaan nopea, tehokas, desinfioiva ja huuhteluvapaa puhdistus. Tuote soveltuu erityisesti kaikkien ilmastointilaitteiden ritilöiden ja kennostojen desinfioivaan puhdistukseen.

pikkukuva

Zep jäänsulatusaineet

Zepin erikoistuotteet liukkauden estoon!

LICOGLASS sulattaa jäätä 150 kertaa tilavuutensa verran.

SNONEIGE poistaa tehokkaasti lumen ja jään.

FONGLACE sulattaa jään erittäin nopeasti.

ICE MELT poistaa huurteen ja
jään ajoneuvojen tuulilaseista.

ZEP OFF - Tarran- ja tiivisteenpoistoaine

Tuotteella voidaan poistaa myös töherrykset kovilta pinnoilta, esim. sementti- ja laastiseinistä,
tiilistä, maalaamattomista metalleista, lasista, puusta jne. Erittäin nopeatoimien. Huuhdottavissa vedellä. Lopputulos paranee, jos käytetään
korkeapainepesuria. Ei vahingoita rautaa, terästä, pronssia, lasia, alumiinia tai puuta. Suunniteltu erityisesti pysymään pystysuorilla pinnoilla.

ZEPHYRA MAX AGRUMES - Sitruksen tuoksuinen ilmanraikastin / hajunpoistaja

Tehokas: miellyttävä omenan tuoksu kaikenlaisissa ympäristöissä. Erittäin voimakas tuote. Kuiva sumu; voidaan levittää tehokkaasti kaikkialle huoneeseen.
Helppokäyttöinen suurikokoinen aerosolipakkaus,
Tehokas ja toimiva hajunpoisto toimistoihin, kokoushuoneisiin, saleihin, ruokaloihin, wc -tiloihin jne.

ZEPHYRA POMME - Omenan tuoksuinen ilmanraikastin / hajunpoistaja

Tehokas: miellyttävä omenan tuoksu kaikenlaisissa ympäristöissä. Erittäin voimakas tuote. Kuiva sumu; voidaan levittää tehokkaasti kaikkialle huoneeseen.
Helppokäyttöinen suurikokoinen aerosolipakkaus,
Tehokas ja toimiva hajunpoisto toimistoihin, kokoushuoneisiin, saleihin, ruokaloihin, wc -tiloihin jne.