Koneiden sisäinen puhdistus C.I.P

4 tuotetta

FS CIP CLEANER - Matalavaahtoinen CIP-puhdistusaine

on erittäin tehokas, matalavaahtoinen, emäksinen puhdistusaine CIP (Cleaning In Place)
–sovelluksiin. Erittäin tehokasta; poistaa nopeasti kaikkein pinttyneimmätkin liat. Taloudellista: erittäin riittoisa, nopeasti tehoava, veteen laimennettava tiiviste. FS CIP CLEANERIa voidaan käyttää eri puhdistusmenetelmissä: CIP, painepesurissa tai kuumaprosessipuhdistuksessa. USDA –hyväksytty.

FS FORMULA 3685 - Matalavaahtoinen hapan puhdistusaine

Happoa sisältävistä raaka-aineista valmistettu tehokas tiiviste. Soveltuu laitos- ja teollisuus-käyttöön, tuote ei päästä höyryjä ilmaan. Tuote ei ärsytä hengitysteitä. Se on tehokas monissa käyttötarkoituksissa maataloudessa, elintarvike-,
metalli- ym. teollisuudessa, toimistoissa, keittiöissä jne. Sopii myös CIP (Cleaning in place) –sovelluksiin sekä metallipintojen kiillottamiseen.

KDS NR 17 - Disinfectant Special Plus

Tehokas ja riittoisa desinfiointiaine elintarviketeollisuuteen; tuhoaa viruksia, bakteereja, itiöitä ja hometta. Korkean kloriittipitoisuuden ansioista tuote tuhoaa laajan kirjon bakteereja ja viruksia. Tuotteen sisältämän kloorin ansioista solut eivät voi tulla immuuneiksi aineelle – vaihtoehtoiset desinfiointiaineet ja menetelmät ovat tarpeettomia. Soveltuu CIP-pesuun. Tuotteen koostumus neutralisoi staattista sähköä helpottaen pinnoilta irronneen lian poistamista. Tuote tuhoaa epäpuhtaudet ja poistaa ne putkistoista. Täysin biohajoava ja ympäristöystävällinen.

LACTOSOLV - Vahva matalavaahtoinen hapan puhdistusneste

Happopohjaisista, höyrystymättömistä raaka-aineista valmistettu, teollisuuskäyttöön soveltuva
voimakas puhdistusaine. Tuote on voimakas mutta se ei ärsytä hengitysteitä. LACTOSOLV soveltuu
monenlaisiin laitoksien ja teollisuuden kohteisiin, mm. CIP –järjestelmiin ja metallipintojen
kiillottamiseen. Tiiviste: Taloudellinen laimennussuhde 1:30, kiillotukseen 1:5. Höyrytön: hapon vahvuus ilman myrkyllisiä kaasuja.