Koneiden ulkoinen puhdistus

4 tuotetta

FS Concentrated Foaming Acid - Tehokas syvälle tunkeutuva hapan puhdistusaine

Hapan, tiivistetty hyvin vaahtoava puhdistusaine. Poistaa kalkki- ja proteiinijäämät ja –tahrat
elintarviketeollisuuden laitteista. Palauttaa kiillon alumiiniin, galvanoituihin metalleihin ja ruotstumattomaan teräkseen. Sisältää yhdistelmän höyrystymättömiä epäorgaanisia happoja ja kostutusaineita. Kaikki tuotteen puhdistus- ja kostutusaineet ovat biohajoavia. USDA –hyväsytty.

FS FORMULA 10184 - Tehokas emäksinen puhdistusaine

Poistaa nopeasti kiinnipalaneet rasvat, öljyt ym. epäpuhtaudet. Soveltuu myös savustushuoneiden/
kammioiden puhdistukessn. Voidaan käyttää käsityömenetelmillä tai vaahtopesuaineena painepesurilla. Laimennetaan veteen 1:50 – 1:100 liuokseksi – taloudellista! USDA -hyväksytty.

FS FORMULA 4089 - Voimakkaasti emäksinen puhdistusainetiiviste

Sisältää yhdistelmän voimakkaasti vaahtoavia synteettisiä puhdistusaineita, vedenpehmentimiä,
emäksiä, korroosionesto- ja valkaisuaineita. Poistaa nopeasti monilta pinnoilta lian, rasvan ja kalkin. Voidaan käyttää käsityömenetelmissä tai vaahtopuhdistuslaitteissa. Voimakkaasti vaahtoava: muodostaa stabiilin vaahdon, joka pysyy pinnoissa. Kaikki puhdistus- ja kosteuttavat aineet ovat täysin biohajoavia. USDA -hyväksytty.

FS PROCESS CLEANER - Emäksinen rasvanpoistovaahto

Tehokas ja tiivistetty emäksinen puhdistusaine ja rasvanpoistaja joka täysin puhdistaa pois rasvan,
noen, kaikki liat ruostumattomasta teräksestä sekä puisilta pinnoilta, lattioilta, seiniltä, grilleistä, uuneista, koneista, laitteista, lasista ja monilta muilta kovilta pinnoilta. Suunniteltu käsi-, painepesuri- ja vaahdotuslaitekäyttöön. Biohajoavaa: kaikki puhdistavat ja pinta-aktiiviset aineet ovat täysin biohajoavia. USDA -hyväksytty.