Puhtaanapito

21 tuotetta

BIG Z - Tehokas puhdistus- ja rasvanpoistoaine

Erittäin tehokas puhdistus- ja rasvanpoistoaine olosuhteisiin, joissa käytetään viileää vettä ja
painepesuria. Poistaa nopeasti ja tehokkaasti mudan, lian ja rasvan. Puhdistaa pinnat jopa ilman harjaa tai hankausta. Soveltuu myös suojapeitteiden (nylon ja tekstiili) painepesurilla tapahtuvaan pesuun. Nopeasti näkyviä tuloksia, etenkin maalatuilla kuormureiden paneeleilla, joita on hyvin vaikea puhdistaa tavallisilla happamilla pesuaineilla. Monikäyttöinen puhdistusaine: voidaan käyttää (LAIMENNETTUNA) maalaamattomaan alumiiniin,
lasikuituun tai maalipinnoille.

BLUE MAGIC - Ajoneuvopesuaine automaattikoneisiin (vaahtoava pesuaine)

Taloudellinen tiiviste, voimakkaasti vaahtoava. Kehitetty erityisesti autojen ja kuormureiden harjapesukoneisiin. Voidaan käyttää myös käsinpesussa. Erinomainen sekä yhden syklin että kierrätystyyppisissä pesuissa. Voimakas tiiviste: vaahtoaa jopa 1:300 laimennoksella; tekee pesuharjat liukkaiksi 1:3000 laimennoksella (sisältää seoksen vahvoja synteettisiä tensidejä).
Erinomainen pesuteho, poistaa tehokkaasti maatie- ja pinttyneen lian sekä jääsulatusainejäämät talvella. Huuhtoutuu helposti, täyssynteettinen koostumus mahdollistaa helpon, jäljettömän huuhtelun.

BRAKE WASH - Klooraamaton jarruosien puhdistusaine

Käytä puhdistamaan jarrurummut ja jarrulevyt, takalevyt, rumpujarrun sylinterit, jarrupäällysteet ja jarrupalat, pääsylinterit, palautusjouset,
jarrusäätimet ja muut jarrujen osat.

CONCENTRATED RINSE WAX - Nestemäinen huuhteluvaha ajoneuvopesureiden loppuhuuhteluun

Yhdistelmä huolella valittuja raaka-aineita tehokkuuden maksimoimiseksi sekä ympäristövaikutuksien minimoimiseksi.
Tehokas laimennos jopa 1:500 (joskus jopa vielä enemmän vettä). Tällä laimennoksella voidaan 4:llä litralla käsitellä jopa 350 autoa. Voidaan käyttää automaattisten järjestelmien injektoreissa tai levittää käsin asianmukaisilla ruiskuilla.

D4000 - Annostelija / seinäteline

Käsisaippua-annostelija. Sopii kaikkiin ZEPin gallonan astioihin (3,75 litraa). Erittäin vankka
rakenne. Valmistettu ruostumattomasta teräksestä ja muovista. Suunniteltu kovaan käyttöön. Ei vaadi juuri lainkaan huoltoa. 4 säätömahdollisuutta yhdellä ruuvilla. Helppo kiinnittää seinään, tulpat pakkauksen mukana.

HPC 87 - Erikoisrasvanpoistoaine kylmäpesuihin

EUROOPAN SUOSITUIN ESIPESUAINE AMMATTILAISKÄYTÖSSÄ!
HPC 87 on nopeatoiminen ja tehokas puhdistusaine, joka on suunniteltu erityisesti ratkaisemaan ongelmat, jotka liittyvät kylmään veteen ja rasvanpoistoon sekä korkajännitteisiin painepesureihin.
Oikein laimennettuna ei vahingoita lasia eikä alumiinia. Puhdistettaessa autoja painepesurilla harjaaminen ja hankaaminen ei välttämättä ole tarpeen. Poistaa rasvan nailonisista tai kankaisista kuormapeitteistä. Yli 90%:sti biohajoavaa. Soveltuu myös kovan veden alueille.
Vesiliukoista, poistaa myös kalkkia. Ei kehitä myrkyllisiä kaasuja. Ei sisällä fosfaatteja.

HYPER CLEAN - Erittäin voimakas puhdistusaine harjattomaan autonpesuun

EUROOPAN MYYDYIN PESUAINE HARJATTOMAAN PESUUN!
HYPER CLEAN on erittäin voimakas puhdistusaine “harjattomaan” autonpesuun, soveltuu kaikenlai-sille ajoneuvoille kuten henkilöautot, kuorma-autot, taksit, bussit jne.
Poistaa välittömästi ja tehokkaasti staattisen maantietiefilmin, pakokaasujen jäljet, lian, mudan, rasvan ja kertymät. Harjaa ei välttämättä tarvitse käyttää. Poistaa nopeasti liikennelian, öljyn, rasvan, hiilijäämät ja muut vastaavat saasteet liikkuvasta kalustosta sekä konteista ym. Sisältää hyönteisiä poistavia amiineja. Puhdistaa ajoneuvon korin ilman hankausta tai harjaamista, painepesuria käyttämällä poistaa rasvan nailonisista tai kankaisista kuormapeitteistä.

I.D. RED - Nopeasti haihtuva rasvanpoistoaerosoli

Liuottimet haihtuvat nopeasti kokonaisuudessaan, eivätkä jätä minkäänlaisia havaittavia jäämiä
puhdistetuille pinnoille. Ei sisällä otsonia tuhoavia yhdisteitä, kuten 1,1,1-trikloorietyleeniä tai kloorattuja hiilivetyjä. Ei sisällä korroosiota aiheuttavia aineosia. Voidaan sumuttaa joko pystyssä tai ylösalaisin.

ICE MELT - Tuulilasin jäänpoistaja

Kehitetty poistamaan huurre ja jää ajoneuvojen tuulilaseista. Helppokäyttöinen, kätevä, heti käyttövalmis aerosoli. Turvallinen: vaaraton metalleille, kumille, muoveille, lasille, maalatuille pinnoille, kankaille ja vaatteille. Nopeatoiminen eikä tahraa!

JET CLEAN - Tehoaine harjattomaan kalustonpesuun

Erittäin tehokas puhdistusaine harjattomaan autonpesuun (sopii kaikkiin ajoneuvoihin).
Puhdistaa auton pinnat ilman hankausta tai harjausta. Puhdistaa myös lian suojapeitteistä.

MICROSEC - Palamaton puhallusaerosoli

Korvaamaton elektroniikkatöissä. Täysin kuiva ja palamaton kaasu. Voimakas puhallus erikoissuuttimen johdosta. Nopea. Microsec ei aiheuta pintojen hapettumista. Täysin neutraali tuote.

NATURA SORB - Kasvipohjainen imeytysaine

Tehokas: Imee kaikenlaiset nesteet, erityisesti öljyt ja hiilivetyliuottimet. Poistaa öljyiset kalvot lattioilta. Ei jätä lattioita liukkaiksi. Voidaan käyttää uudelleen: Taloudellinen.

NEW PLUS - Autoshampoo akryylisuojalla

Akryylipohjainen auton puhdistusaine, joka jättää suojaavan molekyylikerroksen. Ei vahingoita kromia, kumia, lasia tai maalia. Nopea ja helppo käyttää – säästää aikaa

POLISH ECLAT - Korkeakiiltoinen autovaha

Uudistaa autojen ja kuormureiden maalipinnat. Kiilloittaa pinnat vahingoittamatta niitä. Sisältää mietoja hankausaineita. Ei sisällä silikonia. Soveltuu oksidoiduille maaleille ja metalleille (kupari, ruostumaton teräs, kromi jne.). Helppokäyttöinen.

PRESTO HFE - Syttymätön, sähköä johtamaton elektroniikanpuhdistusaine

Tuotetta käytetään sähkö- ja elektroniikkalaitteiden (levyt, piirit, kontaktit jne.) kunnossapitoon ja puhdistukseen. Tuote soveltuu polyetykleeniputkien puhdistamiseen ennen sähköfuusiohitsausta. Tuote soveltuu useiden toimialojen sähköpuolen kunnossapitotöihin.

RESTORE - Suojaa moottoreiden metalli- ja maalipinnat

Akryylipinnoite kuivuu kirkkaaksi, kiiltäväksi ja kellastumattomaksi viimeistellyksi pinnaksi joka on kova, tahmaton ja palamaton. Suojaa sähköjohdot, piirilevyt ym. herkät kohteet kosteudelta. Taloudellinen helppokäyttöinen aerosolipakkaus.
Tuote on helppo poistaa, se liukenee nopeasti liuottimiin eikä se sisällä 1.1.1. trikloorietyleeniä eikä freoneita.

WHEEL RTU - Erittäin tehokas emäksinen vanteidenpuhdistusaine

Tehokas: poistaa lian ja uudistaa vanteet ja koristekapselit jättämättä jälkiä. Poistaa rasvaa, öljyä, jarrupölyä, mutaa jne. Helppokäyttöinen käyttövalmis tuote. Tuotteesta ei muodostu syövyttäviä höyryjä. Syövyttämätöntä lasille ohjeiden mukaisesti käytettynä. Ei saastuta pesualueita eikä –paikkoja. Monikäyttöistä: voidaan käyttää kaikenlaisten vanteiden ja
koristekapseleiden puhdistamiseen (metalliset ja
muoviset). Yli 90 % pinta-aktiivisista aineista on biohajoavia. Palamaton. Fosfaatiton.

WHEEL RTU STRONG - Erittäin tehokas hapan vanteidenpuhdistusaine

Tehokas: erinomainen rasvanpoistokyky.
Poistaa rasvat, öljyt, jarrupölyn, mudan, akselirasvan jne. Helppokäyttöinen käyttövalmis tuote. Hapan tuote: puhdistaa tehokkaasti. Poistaa pintaruosteen ja ruostepilkut. Tekee vanteet kiiltäviksi. Tuotteesta ei jää jälkiä. Ei saastuta pesualueita eikä –paikkoja. Ei sisällä väriaineita.
Monikäyttöistä: voidaan käyttää kaikenlaisten vanteiden ja koristekapseleiden puhdistamiseen
(metalliset ja muoviset).

Zep TKO

On erittäin tehokas ja hellävarainen käsienpesuaine, joka ei sisällä käsiä kuivattavia ja ärsyttäviä liuottimia.

ZEP40 - Raitoja jättämätön puhdistusaineaerosoli

Maailman eniten myyty täysin kalvoa jättämätön puhdistusaine! Vaativiin kohteisiin kehitetty lasin ja muiden kirkkaiden pintojen puhdistusaine, joka ei jätä heijastuksia tai häikäisyä aiheuttavaa kalvoa mm. ajoneuvojen lasipinnoille.

ZEP50 - Erittäin tehokas ammattikäyttöön suunniteltu moottorinpesu ja rasvanpoistovaahto

Zep 50 sisältää liuottimia ja emulgointiaineita, jotka poistavat tehokkaasti pinttyneimmät ja vaikeimmat rasvat ja liat. Sen paksu vaahto tarttuu hyvin myös pystysuoriin pintoihin ja takaa näin
pitkän vaikutusajan. Huuhtoutuu helposti vedellä tai höyryllä.