Voitelu

10 tuotetta

BATTERY CARE - Suojaa akun navat

On nopeavaikutteinen - puhdistaa nopeasti pois likaa ja rasvaa, neutraloi hapon ja liuottaa pois hapettumat ja korroosion.

ERDISIL 07 - Kiillotus- ja voiteluaine

Erikoispuhtaasta silikonista valmistettu voiteluaine. Tekee puun, pahvin, tekstiilin ja tiettyjen muovien liikkumisen sujuvaksi ja helpoksi.
Väritön, ei tahraa pintoja. Estää kappaleiden ja esineiden kiinnitarttumisen mihin tahansa pintaan.
Puhdistaa ja kiillottaa samalla kertaa. Suojaa nahkapinnat ja kumitiivisteet kuivumiselta. Kestää lämpötiloja -50°C - + 200°C.

KERALUBE PASTA - Keraaminen pasta

Nopea ja helppo ruuvien, pulttien ja muttereiden asennus. Tiivistää välyksiä. Tasoittaa pintoja ja estää kiinnileikkautumista. Mahdollistaa ruuvien ja muttereiden avaamisen nopeasti ja vaivattomasti – vaikka ne olisivat altistuneet pitkään yli +1200°C lämpötilalle (minimi -40°C), syövyttäville olosuhteille tai lisääntyneelle rasitukselle. Vähentää kulumista suurikitkaisissa kohteissa. Kestää syövyttäviä happoja, emäksiä ja suolaa. Ei huuhtoudu pois vedellä.

METALUBE COOLFLUID - Mineraaliöljypohjainen jäädytys- ja voiteluaine

Soveltuu jyrsintään, kierteitykseen, leikkaamiseen, sahaamiseen, veistämiseen, poraukseen,
kaivertamiseen, sorveihin, hiomakoneisiin jne.
Kaikkeen mekaaniseen työstöön rauta- ja ei-rautametalleille. Tuotteen käyttö lisää työkalujen suorituskykyä ja pidentää niiden käyttöikää. Siirtää lämpöä pois osista ja vähentää kappaleiden muodonmuutoksia. Vähentää jännitettä leikatessa; vääristymät vähenevät.

PROLUBE GREENLUB - Vihreä vesivaseliini

Suojaa ja voitelee kaikki kosteudelle, vedelle, kuumalle höyrylle, happohöyryille, hiekalle jne. alttiina olevat pinnat sekä mekaaniset osat.
Liukenematon meri- tai makeaan veteen. Kestää äärimmäisiä paineita. Käyttölämpötila-alue: -10°C - +150°C. Täyttää standardin STM 7420 B.

PROLUBE LIPEX - Erittäin tehokas Litiumkompleksivoiteluaine

Käyttämällä Prolube Lipexiä voiteluaineen vaihtoväli kasvaa 3-5 kertaa perinteisiin voiteluaineisiin verrattuna johtuen aineen hyvästä
kulutuskestävyydestä ja erinomaisesta hapettumisenesto-ominaisuuksista korkeissa lämpötiloissa.

PROLUBE MEGA 420 - Monikäyttöinen korkean suorityskyvyn voiteluaine

Zep Prolube Mega 420 kuuluu uuden sukupolven voiteluaineisiin, jotka ovat syntyneet
uuden teknologian soveltamisesta. Mega 420 on tehty mineraaliölystä ja tuhkattomasta polyureapaksuntimesta. Polyureavoiteluaineilla on luontaisia ominaisuuksia, joita ei voi verrata muihin perinteisiin voiteluaineisiin (mm. litium-, litiumkompleksi-, kalsiumkompleksi- ja
alumiinikompleksi -rasvat).

ZEP RX 77 W.O. - Hajuton korroosiosuojaöljy metallipinnoille

Ohut öljyihin ja tiettyihin lisäaineisiin perustuva hapettumiselta ja ruostumiselta suojaava korroosiosuojaöljy. Läpäisee 500 tunnin kosteussuojatestin (ASTM D610-2007). Tuotteen muodostama öljymäinen kalvo kestää erinomaisesti vettä ja erilaisia sääolosuhteita.

ZEP2000 - Sitkostettu ja kirkas tunkeutuvarasva

On korkeapaineinen ja kirkas voiteluaine aerosolimuodossa, joka tarttuu tehokkaasti. Voiteluaine on ainutlaatuinen yhdistelmä luonnollisia ja synteettisiä voiteluaineita.
Zep2000 on täyssynteettinen voiteluspray, jonka lämmön ja hapettumisen kestoominaisuudet tekevät siitä vaativan käyttäjän valinnan vaikeisiin voitelukohteisiin!

ZEP45 - Ensiluokkainen voiteleva monitoimiaerosoli

Zep 45 on tehokas ja monipuolinen voiteluaerosoli, jonka koostumuksessa on sekä PTFE-voiteluainetta. Tuloksena on paras mahdollinen voitelutulos!