Voitelu

4 tuotetta

ALIMA - Voiteluaine elintarviketeollisuudelle

Zep Alima kestää happoja ja emäksiä, höyryä ja kuuma vesihuuhtelua. Tuotteella on korkein mahdollinen elintarvikekonehyväksyntä.
Tuotteen Codex pohjaöljy on pitkällejalostettu valkoinen mineraaliöljy, joka on paksunnettu reagoimattomalla saentimella. Soveltuu saranoiden, ketjujen, liuku- ja kuulalaakereiden voitelemiseen.

PROLUBE ALIM BLANCHE - Valkoinen voiteluaine maatalous- ja elintarviketeollisuuteen

Käytetään sellaisten mekaanisten osien voitelemiseen, jotka saattavat olla
kosketuksissa elintarvikkeiden kanssa. Erittäin tehokas voiteluaine, joka takaa suojan kulumista vastaan, kestää korkeita paineita ja estää korroosiota. NSF:n kategorian H1 sertifiointi: Tuote on hyväksytty käytettäväksi
elintarviketeollisuuden kohteissa, missä se saattaa joutua kosketuksiin syötävien tuotteiden kanssa. (Rekisteröintinumero 139719).

SANITARY SPRAY LUBRICANT - Elintarvikkeiden valmistuslaitteiden voiteluaine

Sanitary Spray Lubricantilla on erinomaiset voiteluominaisuudet, sopii kaikenlaisten
mekanismien ja liikkuvien osien voiteluun.
Säilyy nestemäisenä -20°C asti. Raaka-aineet ovat hajuttomia, mauttomia ja väritömiä. Tuote ei sisällä tyydyttymättömiä-, aromaattisia- tai silikoniyhdisteitä.

ZEP 70 - Soijapohjainen puhdistus- ja voiteluaineaerosoli

Voitelee pysyvästi johtuen hitaasti haihtuvasta soijapohjaisesta liuottimesta. Vettähylkivää, poistaa kosteuden pinnoilta: hakeutuu veden läpi pintoihin ja suojaa niitä korroosiolta. Tehokas korroosiota vastaan, antaa pitkäaikaisen suojan: käsitellyt pinnat on suojattu ruosteelta
ja korroosiolta.
Avaa korroosion ja ruosteen jumittamat osat.
Pidentää laitteiden käyttöikää. Tuote ei reagoi metallien kanssa. Käytetään ennaltaehkäisevään huoltoon tai korjauksiin. Tuote ei sisällä kloorattuja tai maaöljyliuottimia eikä silikonijohdannaisia. Sisältää liuotinta, joka on 100% kasvipohjainen ja uusiutuva.