Aerosolit

53 tuotetta

AERO TAC II - Supervahva liima huokoisille pinnoille

Nopea, vahva aerosoliliima erityisesti huokoisille pinnoille. Soveltuu erinomaisesti myös
tasaisille pinnoille. Erikoissuuttimen ansiosta liima on helppo levittää. Tarttuminen on lähes välitöntä nopeasti haihtuvien liuottimien johdosta.
Laaja lämpötila-alue: toimii välillä -40°C - +54°C. Käyttölämpötila-alue: -20°C - +49°C. Soveltuu moniin eri tarkoituksiin: ihanteellinen huokoisille kohteille kuten paperi-, puu-, vaahto-, kangas-, kipsi-, tiili- ja sementtipinnoille. Tarttuu myös muovi-, polyeteeni(PE)- ja maalattuihin pintoihin. Tuote ei vahingoita polystyreeniä.

AERORUST - Kiiltävä ruosteensuojamaali

“2 in 1”: Aerorust tekee pitkäaikaisen suojan korroosiota vastaan ja on hyvin peittävä
pintamaali. Suihkuta suoraan mihin tahansa ruosteiseen kappaleeseen. Käytetään ilman pohjamaalausta. Tunkeutu ruosteen läpi nopeasti ja kiinnittyy vahvasti pintaan.

ALISOLV - Elintarviketeollisuuden rasvanpoistoaine

Tehokas: poistaa rasvan ruostumattomasta teräksestä sekä kevytmetallisista pinnoista ja osista, jotka
saattavat joutua kosketuksiin elintarvikkeiden kanssa. NSF-sertifiointi n:o139644 Kategoria H1: voiteluaine, jota voidaan käyttää elintarvike-teollisuudessa satunnaisessa kosketuksessa elintarvikkeiden kanssa. Väritön ja käytännössä hajuton. Ei syövytä metalleja. Haihtuu nopeasti ilman jäämiä. Ei sisällä kloorattuja, aromaattisia tai bromiliuottimia. Ponneaine on palamatonta kaasua.

ASSIST - Matto- ja verhoilushampooaerosoli

Vaahtopuhdistusaine matoille ja verhoiluille.
Erikoisen suuttimensa ansiosta Assist on erittäin helppokäyttöinen ja käytännöllinen. Voidaan käyttää villa-, nylon-, akryyli- ja muilla synteettisillä matoilla ja verhoiluissa. Zep Assist puhdistaa syvältä, se poistaa itsepäiset liat, kertymät, pinttymät ja rasvatahrat matoista ja verhoiluista.

BATTERY CARE - Suojaa akun navat

On nopeavaikutteinen - puhdistaa nopeasti pois likaa ja rasvaa, neutraloi hapon ja liuottaa pois hapettumat ja korroosion.

BIG ORANGE - Sitruspohjainen rasvan- ja hajunpoistaja teolliseen käyttöön

Zep Big Orange on orgaaninen, sitrustuoksuinen, ei-öljypohjainen puhdistus- ja rasvanpoistoaerosoli.
Se tehoaa rasvaan paremmin kuin perinteiset liuottimet ja käytetyt aineosat ovat biologisesti hajoavia.

BRAKE WASH - Klooraamaton jarruosien puhdistusaine

Käytä puhdistamaan jarrurummut ja jarrulevyt, takalevyt, rumpujarrun sylinterit, jarrupäällysteet ja jarrupalat, pääsylinterit, palautusjouset,
jarrusäätimet ja muut jarrujen osat.

COPPERFILTE - Kuparivoiteluaine kokoamiseen ja purkamiseen

Zep Copperfilte on voiteluaine, joka sisältää kuparisia mikropartikkeleita. Kestää lämpötiloja -30°C - +1100 °C. Käytetään ennaltaehkäisevänä kiinnileikkautumisenestoaineena valulaitteistoissa,
poltinliitännöissä, ruuveissa, laipoissa, äänenvaimentimissa, suojaamaan merivedeltä,
akkujen navoissa, sytytys- ja jarrujärjestelmissä jne…

DETECGAZ - Vuodonilmaisin

Kaasu- ja ilmavuodot voidaan havaita nopeasti ja helposti. Nopeavaikutteinen, tulos nähdään välittömästi. Täysin palamaton. Peittää pinnat täysin. Ei jätä jäämiä tai tahroja. Ei syövytä maaleja. Voidaan käyttää myös ylösalaisin. Neutraali kaikille metalleille. Voidaan käyttää myös kosteisiin pintoihin.

DRY GRAPHITE II - Grafiittikuivavoiteluaine, aerosoli

Pääasialliset teollisuuden alat: automaattien
valmistaminen, autokorjaamot, teollisuuskoneita valmistavat tehtaat, moottoriajoneuvo tehtaat, toimistojen koneet. Aerosolimuotoinen kuivavoiteluaine muodostaa nopeasti kuivuvan, pitkäkestoisen kalvon, joka kestää jopa +535°C lämpötilassa. Kiinnittyy erinomaisesti kaikille metalli- ja useimmille muovipinnoille termoplastisen hartsin ansiosta. Helppo poistaa hankaamalla kevyesti.

DRY MOLY - Molybdeenidisulfidia sisältävä voiteluaine

Muodostaa kuivan, voitelevan ja kuivan kalvon, joka takaa pitkäkestoisen voitelun äärimmäisissä
lämpötiloissa ja paineissa. Kätevä aerosoli, joka jättää ohuen, nopeasti kuivuvan, useimpiin materiaaleihin helposti tarttuvan
mustan kalvon. Sisältää kolloidista molybdeenidisulfidia öljyttömässä liuoksessa. Mikronisoitu molybdeenidisulfidi; voitelee tehokkaasti jopa +395 °C lämpötilassa ja 100,000 psi paineessa. Kuivuu nopeasti; tahmaton lopputulos. Kiinnittyy hyvin kaikkiin metalleihin, useimpiin muoveihin, lasiin ja kumiin.

Erase - Töherryksenpoistoaine

Huipputehokas, käyttäjäystävällinen, uuden sukupolven metyleenikloridivapaa töherryksenpoistaja.

ERDISIL 07 - Kiillotus- ja voiteluaine

Erikoispuhtaasta silikonista valmistettu voiteluaine. Tekee puun, pahvin, tekstiilin ja tiettyjen muovien liikkumisen sujuvaksi ja helpoksi.
Väritön, ei tahraa pintoja. Estää kappaleiden ja esineiden kiinnitarttumisen mihin tahansa pintaan.
Puhdistaa ja kiillottaa samalla kertaa. Suojaa nahkapinnat ja kumitiivisteet kuivumiselta. Kestää lämpötiloja -50°C - + 200°C.

FLASHMARK fluoresoiva maali

Saatavilla punaisena, sinisenä, keltaisena ja oranssina. Käytetään tilapäisiin merkintöihin rakennustyömailla, teillä, metsissä, rakenteissa, urheilutapahtumissa, näyttelyissä, markkinoilla jne… Voidaan käyttää bitumi-, betoni-, kivi-, puu-, metall- ym. pintoihin.

FOAMING COIL CLEANER - Ilmastointi ja jäähdytyslaitteiden nopeaan puhdistukseen

Kätevä aerosoli, joka pitää jäähdytyskennot ja lauhduttimet puhtaina ja varmistaa niiden tehokkaan
toiminnan.

GRIPPAX 2 - Korkealuokkainen hihnaspray

Helppokäyttöinen, voidaan levittää jopa liikkuville hihnoille. Voidaan käyttää kaikenlaisilla hihnoilla.
Lisää hihnojen käyttöikää jopa 50%:lla. Lisää suorituskykyä. Hylkii pölyä ja estää luistoa.
Pinnoite pysyy kuivana ja stabiilina. Pysäyttää kuljettimien laakereiden sivuluisumisen. Estää litteiden, pyöreiden ja kiilahihnojen liukumisen.
Käytetään nahkaisten, kumisten ja tekstiilihihnojen kanssa.

I.D. RED - Nopeasti haihtuva rasvanpoistoaerosoli

Nopeasti haihtuva, käyttäjäystävällinen puhdistusliuotin kaikkiin koneenpuhdistustehtäviin.
Suunniteltu käytettäväksi kohteissa, joissa rasvanpoistajalta vaaditaan äärimmäisen nopeaa
haihtumista, joissa minkäänlaiset jäämät eivät tule kysymykseen.

I.D. RED - Nopeasti haihtuva rasvanpoistoaerosoli

Liuottimet haihtuvat nopeasti kokonaisuudessaan, eivätkä jätä minkäänlaisia havaittavia jäämiä
puhdistetuille pinnoille. Ei sisällä otsonia tuhoavia yhdisteitä, kuten 1,1,1-trikloorietyleeniä tai kloorattuja hiilivetyjä. Ei sisällä korroosiota aiheuttavia aineosia. Voidaan sumuttaa joko pystyssä tai ylösalaisin.

ICE MELT - Tuulilasin jäänpoistaja

Kehitetty poistamaan huurre ja jää ajoneuvojen tuulilaseista. Helppokäyttöinen, kätevä, heti käyttövalmis aerosoli. Turvallinen: vaaraton metalleille, kumille, muoveille, lasille, maalatuille pinnoille, kankaille ja vaatteille. Nopeatoiminen eikä tahraa!

INOX CLEANER - Ruostumattoman teräksen, alumiinin ja kromin puhdistukseen

Helppokäyttöinen: ruiskuta ja pyyhi puhtaalla, kuivalla kankaalla. Ei sisällä sotkuisia hankausaineita,vahoja eikä silikonia.Kolme toimintoa samassa: puhdistaa, kiillottaa ja suojaa yhdellä käsittelyllä.

IRONCLAD - Heti käyttövalmis suoja-aine

On heti käyttövalmis suoja-aine, joka kuivuessaan muodostaa ohuen, läpinäkyvän ja vahamaisen kalvon.
Antaa pitkäaikaisen suojan niin sisä- kuin ulkotiloissa korroosiolta, lialta tai ympäristövaikutuksilta. Suojakalvo kestää lämpöä, sadetta, lunta, suolavettä ja monia teollisuudessa käytettäviä syövyttäviä aineita. Yksi suojakerros suojaa ulkona pintoja enintään kuusi kuukautta ja sisätiloissa vuoden. 5 - 7 mm kalvo suojaa ulkona jopa kaksi vuotta ja sisätiloissa kymmeniä vuosia.
Suojakalvo ei halkeile, kuoriudu tai irtoa itsestään äärimmissäkään olosuhteissa. Aineen
käyttölämpötila-alue on -46°C...+288°C.

KAMOVE ALU - Alumiininharmaa kylmäsinkitysaerosoli

Ammattikäyttöön tarkoitettu alumiinia ja sinkkiä sisältävä kylmäsinkityspinnoite. Helppokäyttöinen aerosolipakkaus. Kestää lämpötilapiikkejä +350°C asti, jatkuva lämpötilankesto +250°C. Sinkki- ja alumiinipinnoite takkaa raudalle ja teräkselle pitkäaikaisen suojan. Erinomainen sähkönjohtokyky.
Kovettumisen jälkeen pinnoite kestää vettä,
suolaa ja ankaria ilmasto-olosuhteita.

KAMOVE ZINC - Kylmäsinkitysaerosoli

Sinkityspinnoite ratkaisee sinkitysongelmat paikan päällä. Helppokäyttöinen aerosolipakkaus. KAMOVE ZINC antaa raudalle ja teräkselle pitkäaikaisen suojan korroosiota vastaan. Nopeavaikutteinen spray poistaa myös naarmuja. Pysäyttää korroosion välittömästi. Erinomainen sähkönjohtavuus. Kovettumisen jälkeen pinnoite kestää vettä, suolaa, bensiiniä ja ankaria ilmasto-olosuhteita. Lämpötilankesto jopa +350°C.

MARKOPEINT - Merkintämaali

Linjojen, nuolien, rajojen, katukiveyksien ym. merkitsemiseen. Yleiset tiemerkinnät. Nopeakäyttöinen; erinomainen ja pitkäkestoinen lopputulos. Värin vaihtaminen on helppoa jopa kesken työn. Ei vaadi sekoittamista. Erittäin vahvapigmenttinen maali. Kestää hyvin ultraviolettisäteilyä, huonoa säätä ja liikennettä.
Soveltuu sisä- ja ulkokäyttöön. Tölkkiä käytetään ylösalaisin. Kuivuu nopeasti. Tarttuu bitumi- ja betonipintoihin.

METALUBE COOLFLUID - Mineraaliöljypohjainen jäädytys- ja voiteluaine

Soveltuu jyrsintään, kierteitykseen, leikkaamiseen, sahaamiseen, veistämiseen, poraukseen,
kaivertamiseen, sorveihin, hiomakoneisiin jne.
Kaikkeen mekaaniseen työstöön rauta- ja ei-rautametalleille. Tuotteen käyttö lisää työkalujen suorituskykyä ja pidentää niiden käyttöikää. Siirtää lämpöä pois osista ja vähentää kappaleiden muodonmuutoksia. Vähentää jännitettä leikatessa; vääristymät vähenevät.

MICROMIST - Ilmanraikastin - hajunsyöjä

Erittäin tehokas ilmanraikastaja joka eliminoi epämiellyttävät hajut. Tuote kapseloi hajua aiheuttavat molekyylit ja näin ollen poistaa
epämiellyttävät hajut tehokkaasti.

MICROSEC - Palamaton puhallusaerosoli

Korvaamaton elektroniikkatöissä. Täysin kuiva ja palamaton kaasu. Voimakas puhallus erikoissuuttimen johdosta. Nopea. Microsec ei aiheuta pintojen hapettumista. Täysin neutraali tuote.

MOLUB 250 - Molybdeenisulfidi – voiteluaine, aerosoli

Erittäin hyvän tarttuvuuden omaava vedenkestävä voiteluaine mm. vaihteisto- ja avohammaspyöriin
sekä vastaaviin. Kestää keskipakovoimaa ja toistuvia iskuja. Suojaa korroosiolta tasaisessa lämpötilassa aina +250°C asti. Kestää lämpötilapiikkejä aina +400°C asti. Molub 250 ei ole vesiliukoinen eikä se kuivu. Kätevä aerosolipakkaus tekee käyttämisestä helppoa, jopa vaikeasti tavoitettavat kohteet voidaan voidella.

POWER HOUSE - Monikäyttöinen puhdistus- ja vahanpoistoaerosoli

On monikäyttöinen puhdistus- ja vahanpoistoaerosoli
ammattikäyttöön. Power House on helppokäyttöinen, sumuta ja pyyhi pois. Se poistaa tehokkaasti vahan ja vaikeat tahrat eikä vaadi huuhtelua.

PRESTO HFE - Syttymätön, sähköä johtamaton elektroniikanpuhdistusaine

Tuotetta käytetään sähkö- ja elektroniikkalaitteiden (levyt, piirit, kontaktit jne.) kunnossapitoon ja puhdistukseen. Tuote soveltuu polyetykleeniputkien puhdistamiseen ennen sähköfuusiohitsausta. Tuote soveltuu useiden toimialojen sähköpuolen kunnossapitotöihin.

PROLUBE GREENLUB - Vihreä vesivaseliini

Suojaa ja voitelee kaikki kosteudelle, vedelle, kuumalle höyrylle, happohöyryille, hiekalle jne. alttiina olevat pinnat sekä mekaaniset osat.
Liukenematon meri- tai makeaan veteen. Kestää äärimmäisiä paineita. Käyttölämpötila-alue: -10°C - +150°C. Täyttää standardin STM 7420 B.

RESTORE - Suojaa moottoreiden metalli- ja maalipinnat

Akryylipinnoite kuivuu kirkkaaksi, kiiltäväksi ja kellastumattomaksi viimeistellyksi pinnaksi joka on kova, tahmaton ja palamaton. Suojaa sähköjohdot, piirilevyt ym. herkät kohteet kosteudelta. Taloudellinen helppokäyttöinen aerosolipakkaus.
Tuote on helppo poistaa, se liukenee nopeasti liuottimiin eikä se sisällä 1.1.1. trikloorietyleeniä eikä freoneita.

SANITARY SPRAY LUBRICANT - Elintarvikkeiden valmistuslaitteiden voiteluaine

Sanitary Spray Lubricantilla on erinomaiset voiteluominaisuudet, sopii kaikenlaisten
mekanismien ja liikkuvien osien voiteluun.
Säilyy nestemäisenä -20°C asti. Raaka-aineet ovat hajuttomia, mauttomia ja väritömiä. Tuote ei sisällä tyydyttymättömiä-, aromaattisia- tai silikoniyhdisteitä.

Soja Response - Ammattikäyttöön tarkoitettu nestemäinen soijapohjainen rasvanpoistaja

Soja Response pohjautuu soijajohdannaiseen, uusiutuvaan luonnonvaraan. Se ei sisällä öljyä tai D-limoneeniä. Soja Response on vesiohenteinen, turvallinen liuotin ja rasvanpoistoaine.

SOUD CLEAN - Hitsausroiskesuoja

Tehokas: suojaa metalleja roiskeilta kaarihitsauksessa. Suojaa hitsausputkien ja –suuttimien sisempiä ja ulompia osia sekä
työstökappaleita. Taloudellinen: säästää työaikaa, roiskeita ei tarvitse hioa pois. Vaikutus säilyy ponneaineen haihduttua. Ei sisällä kloorattuja- tai hiilivetyliuottimia eikä silikonia.

STA FREE 2000 - Kiinnileikautumisenesto- ja voiteluaine

Voiteluaine, joka sisältää alumiinisia kuparisia mikropartikkeleita. Kestää lämpötiloja -30°C - +1090°C. Käytetään kiinnileikkautumista ennaltaehkäisevänä voiteluaineena valulaitteistoissa, polttimien
liitännöissä, ruuveissa, laipoissa, äänenvaimentimissa, merivedelle alttiissa liitoksissa, akun navoissa, sytytys- ja jarrujärjestelmissä jne. Voitelee ja irrottaa voimakkaan rasituksen alaisina olevat osat termisissä koneissa sekä niiden varusteissa.
Ehkäisee purkamistarvetta ja tuotantoseisakkeja.

STOVE AND OVEN CLEANER - Voimakas, nopeatoiminen spray liesille ja uuneille

Suositellaan keittiöille, ravintoloille, kahviloille, ruokailutiloille ja grilleille liesien ja uunien yms. puhdistamiseen.Tunkeutuu rasvan ja kiinnipalaneen noen läpi ja puhdistaa ne helposti. USDA hyväksyntä.

STRIP OFF - Maalin- ja lakanpoistoaine

Huipputehokas, käyttäjäystävällinen, uuden sukupolven metyylikloridivapaa töherryksenpoistaja.
Poistaa normaalin maalin ja graffitit melkein kaikilta pinnoilta (testaa tuotteen toiminta pienellä alueella ennen käyttöä). Poistaa maalikerroksia kerralla, vaikka ne olisivat hyvin vanhoja. Hitaasti haihtuva liuotin soveltuu hyvin myös sisätiloissa käytettäväksi. Tuote on erittäin käyttöturvallinen, höyryt eivät ole normaalikäytössä
vaarallisia.

SUPER MIST XL & DISPENSER

Voidaan kiinnittää mille tahansa seinälle. Suojaa ympäristöä epämiellyttäviltä hajuilta. Mittaa täsmällisen annoksen täsmälliseen aikaan SUPER MIST –tuoksua. Pakkaus sisältää kaksi long-life alkaliparistoa ja asennusruuvit. Taloudellista: automaattinen annostus eliminoi liika-annostuksen ja väärinkäytön. Valikoimissa eri tuoksuvaihtoehtoja.

SUPER PENETRANT - Kiinniruostuneiden kierteiden avaamiseen ja suojaamiseen

Tunkeutuu nopeasti syöpyneisiin, ruostuneisiin ja jumiutuneisiin osiin; kuten putkiliitoksiin, muttereihin ja pultteihin, venttiileihin, lukkoihin, vetoketjuihin ja työkaluihin. Pehmittää ruosteen ja tekee kiinnijuuttuneista muttereista ja ruuveista helposti irrotettavia.

VENTURE - Huuhteluvapaa desinfioiva puhdistusaineaerosoli

VENTURE on tehokas puhdistus- ja (kvattipohjainen) desinfiointiaineaerosoli. Se sopii erinomaisesti kaikille vettäsietäville pinnoille, joissa tarvitaan nopea, tehokas, desinfioiva ja huuhteluvapaa puhdistus. Tuote soveltuu erityisesti kaikkien ilmastointilaitteiden ritilöiden ja kennostojen desinfioivaan puhdistukseen.

WATELEC - Poistaa veden ja kosteuden kaikista sähkölaitteista

Zep Watelec tunkeutuu kosteuden ja suojattavan pinnan väliin. Aine poistaa kosteuden ja estää jatkossa kosteuden muodostumisen suojattaville pinnoille.Voitelee mikromekaanisia osia. Luo vettähylkivän suojan mekaanisille pinnoille.

Zep 65 - Monikäyttöinen vaahtoava puhdistusaine

Erinomainen monikäyttöinen puhdistusaine erilaisille pinnoille kuten
keraamiset laatat, posliinipinnat, muovilaminaatit, ruostumaton teräs, vinyyli- ja alumiinipinnat.

ZEP 70 - Soijapohjainen puhdistus- ja voiteluaineaerosoli

Voitelee pysyvästi johtuen hitaasti haihtuvasta soijapohjaisesta liuottimesta. Vettähylkivää, poistaa kosteuden pinnoilta: hakeutuu veden läpi pintoihin ja suojaa niitä korroosiolta. Tehokas korroosiota vastaan, antaa pitkäaikaisen suojan: käsitellyt pinnat on suojattu ruosteelta
ja korroosiolta.
Avaa korroosion ja ruosteen jumittamat osat.
Pidentää laitteiden käyttöikää. Tuote ei reagoi metallien kanssa. Käytetään ennaltaehkäisevään huoltoon tai korjauksiin. Tuote ei sisällä kloorattuja tai maaöljyliuottimia eikä silikonijohdannaisia. Sisältää liuotinta, joka on 100% kasvipohjainen ja uusiutuva.

ZEP OFF - Tarran- ja tiivisteenpoistoaine

Tuotteella voidaan poistaa myös töherrykset kovilta pinnoilta, esim. sementti- ja laastiseinistä,
tiilistä, maalaamattomista metalleista, lasista, puusta jne. Erittäin nopeatoimien. Huuhdottavissa vedellä. Lopputulos paranee, jos käytetään
korkeapainepesuria. Ei vahingoita rautaa, terästä, pronssia, lasia, alumiinia tai puuta. Suunniteltu erityisesti pysymään pystysuorilla pinnoilla.

ZEP2000 - Sitkostettu ja kirkas tunkeutuvarasva

On korkeapaineinen ja kirkas voiteluaine aerosolimuodossa, joka tarttuu tehokkaasti. Voiteluaine on ainutlaatuinen yhdistelmä luonnollisia ja synteettisiä voiteluaineita.
Zep2000 on täyssynteettinen voiteluspray, jonka lämmön ja hapettumisen kestoominaisuudet tekevät siitä vaativan käyttäjän valinnan vaikeisiin voitelukohteisiin!

ZEP40 - Raitoja jättämätön puhdistusaine aerosolina

Vaativiin kohteisiin kehitetty lasin ja muiden kirkkaiden pintojen puhdistusaine, joka ei jätä heijastuksia tai häikäisyä aiheuttavaa kalvoa
mm. ajoneuvojen lasipinnoille. Aineella saa kirkkaan, puhtaan ja kalvottoman pinnan – vain
suihkuttamalla kohteeseen ja pyyhkimällä pois.

ZEP40 - Raitoja jättämätön puhdistusaineaerosoli

Maailman eniten myyty täysin kalvoa jättämätön puhdistusaine! Vaativiin kohteisiin kehitetty lasin ja muiden kirkkaiden pintojen puhdistusaine, joka ei jätä heijastuksia tai häikäisyä aiheuttavaa kalvoa mm. ajoneuvojen lasipinnoille.

ZEP45 - Ensiluokkainen voiteleva monitoimiaerosoli

Zep 45 on tehokas ja monipuolinen voiteluaerosoli, jonka koostumuksessa on sekä PTFE-voiteluainetta. Tuloksena on paras mahdollinen voitelutulos!

ZEP50 - Erittäin tehokas ammattikäyttöön suunniteltu moottorinpesu ja rasvanpoistovaahto

Zep 50 sisältää liuottimia ja emulgointiaineita, jotka poistavat tehokkaasti pinttyneimmät ja vaikeimmat rasvat ja liat. Sen paksu vaahto tarttuu hyvin myös pystysuoriin pintoihin ja takaa näin
pitkän vaikutusajan. Huuhtoutuu helposti vedellä tai höyryllä.

ZEPHYRA MAX AGRUMES - Sitruksen tuoksuinen ilmanraikastin / hajunpoistaja

Tehokas: miellyttävä omenan tuoksu kaikenlaisissa ympäristöissä. Erittäin voimakas tuote. Kuiva sumu; voidaan levittää tehokkaasti kaikkialle huoneeseen.
Helppokäyttöinen suurikokoinen aerosolipakkaus,
Tehokas ja toimiva hajunpoisto toimistoihin, kokoushuoneisiin, saleihin, ruokaloihin, wc -tiloihin jne.

ZEPHYRA POMME - Omenan tuoksuinen ilmanraikastin / hajunpoistaja

Tehokas: miellyttävä omenan tuoksu kaikenlaisissa ympäristöissä. Erittäin voimakas tuote. Kuiva sumu; voidaan levittää tehokkaasti kaikkialle huoneeseen.
Helppokäyttöinen suurikokoinen aerosolipakkaus,
Tehokas ja toimiva hajunpoisto toimistoihin, kokoushuoneisiin, saleihin, ruokaloihin, wc -tiloihin jne.

ZEPYNAMIC A - Sairaalalaatuinen puhdistus-, desinfiointi- ja hajunpoistoaine

Miellyttäväntuoksuinen sairaalatason hajunpoisto- ja desinfiointiaine. Tappaa mm.tuberkuloosi-bakteerit, HIV, Herpes Simplex -tyypit 1 ja 2 sekä muita viruksia. Tuotteen etu on siinä, että se soveltuu niin koville kuin pehmeille pinnoille. Tuote ei 'kastele' kohdetta, joten se soveltuu myös: auton penkkien, sängyn patjojen, erilaisten verhoilujen, kenkien, urheiluvälineiden, luistinten, ilmastointilaitteiden suodattimien yms. desinfiointiin ja hajun poistoon.