Satu Tuomisto haluaa rakentaa täydellisen paketin

24.8.2015

Satu Tuomisto on koko kansan tuntema malli, juontaja ja yksi Suomen kaikkien aikojen kauneimmista naisista. Satu on myös kivenkova yrittäjä, joka osaa vaatia parasta ja on valmis tekemään lujasti työtä menestyksen eteen. Kun Tuomisto lähti Imperial Health Clubin osakkaaksi, hän halusi luoda klubista täydellisen kuntokeitaan Helsingin ytimeen. Aivan ensimmäiseksi testiin ja kilpailuun laitettiin puhdistusaineet.

Satu Tuomisto hymyilee Imperialin klubihuoneen pöydässä arvoituksellisesti, kun häneltä kysyy talouselämän vaikuttajien suosiman ja naiskauneudesta kuuluisan salin jäsenmäärää. Syykin selviää pian, sillä klubi varjelee tiukasti asiakkaidensa yksityisyyttä.

- Tehtävämme on tarjota laatua arvostaville asiakkaillemme terveellinen ja turvallinen pako- ja levähdyspaikka arjesta. Etumme on, että hämyisän ravintolan sijaan meillä käydessä pysyy kunnossa, Satu sanoo.

Ympäri maailmaa kuvauksissa ja liiketapaamisilla matkustava ja himotreenaajaksi tunnustautuva Tuomisto kertoo valitsevansa ulkomailla usein hotellin kuntosalin perusteella.

- Minulle oli alkuun yllätys että viiden tähden hotellissa kuntosalin siivous saattoi olla huonosti hoidettu. Laatu tarkoittaa minulle myös puhtautta.

Tuomisto kuitenkin yllättyi, kuinka vaikeaksi tehtäväksi osoittautui löytää omalle salille toimittaja, jonka puhdistusaineiden laatuun hän ja asiakkaat voivat luottaa salin joka sopukassa.

- Treenatessa saa ja pitää tulla hiki, mutta Imperialin tasoisella salilla jokainen asiakas ansaitsee uutuutta hohtavat laitteet, sataprosenttisen hygieenisen höyrysaunan sekä puhtautta kiiltävät suihku- ja pukutilat. Eivätkä aineet saa tietenkään ärsyttää kenenkään ihoa.

Vuosi sitten Tuomisto ryhtyi työntekijöidensä kanssa tuumasta toimeen ja laittoi pesuaineet kovaan testiin.

Sadulle selvisi pian, että salin laadukkaiden kuntolaitteiden nahkapinnat eivät tulisi kestämään supermarkettien sinänsä tehokkaiden pesuaineiden päivittäistä käyttöä. Myöskään mainostetut erikoisaineet eivät usein toimineet kaakeloiduissa pesutiloissa tai puupinnoilla luvatulla tavalla.

- Valinta oli itse asiassa minulle ja henkilökunnallemme helppo, kun löysimme Zepin. Yhtiö tarjosi parhaan tuotteen jokaiseen tilaan ja ystävällinen henkilökunta opasti vielä aineiden käytössä. Bonusta Zep saa minulta vielä siitä, että aineet eivät kuormita ympäristöä.

Sadun mukaan pienimmänkin yksityiskohdan on oltava kunnossa, kun asiakkaille halutaan markkinoida parasta. Liike-elämän kokemus on tuonut mukanaan sen, että Tuomisto ymmärtää puhtauden merkityksen koko yrityksen brändille.

- Vuoden jälkeen klubimme voi entistäkin paremmin ja voin vannoa, että kuntosalimme on puhtain, jonka olen ikinä nähnyt. Zep on tietenkin myös jatkossa tärkeä osa palettiamme, Satu sanoo.

Lupaamme jatkaa Zepissä hyvää työtämme, jotta yhä useampi suomalainen saa treenata puhtaissa olosuhteissa. Nähdään salilla!